Kunstenaars
Nieuwe makers presentatie 3 juni 2023
Nieuwe makers presentatie 3 juni 2023
Projecten
Theaterweek Den Haag 2023
Theaterweek Den Haag 2023
Publicaties
Bedankt!
Bedankt!

Programma

Locaties

Corrosia
Corrosia

Markt 43, Almere

Corrosia Theater, Expo & Film bestaat uit een gecombineerde theater- en filmzaal, expositieruimte en een cafe. Het is gevestigd in het centrum van Almere Haven en biedt een programma van beeldende kunst, dans, theater, muziek, film, debat en literatuur. Het theater heeft een zaal met een vlakke vloer aanbod.

Bezoek de locatie website
Kunst is Leuk
Kunst is Leuk

Schutterstraat 17, Almere

Kunst is Leuk, het initiatief van de Almeerse kunstenaars Foktje Verhoef en Anke Portier, toverde het pand naast de trappen op de Citadel om tot een pop-up expositieruimte. Er is werk van verschillende lokale kunstenaars te bekijken en te koop en er wordt een wisselende programmering rond kunst georganiseerd.

Bezoek de locatie website
De Schuur
De Schuur

Lange Begijnestraat 9, Haarlem


De Schuur is een bruisende plek voor cultuur in het centrum van Haarlem. Met een dagelijkse program­me­ring op het gebied van theater, film, dans, talks, woordkunst, dj’s en muziekspe­cials in het café.

Bezoek de locatie website
Kunstlinie
Kunstlinie

Esplanade 10, Almere

Kunstlinie Almere Flevoland is een uniek cultureel kwartier, een ontmoetingsplaats waar mensen samen kunnen genieten van theater, beeldende kunst, architectuur, workshops, eten en drinken. Het iconische gebouw - met een footprint van ruim één hectare - staat pal aan het Weerwater in het centrum van Almere Stad en wordt jaarlijks door zo’n 200.000 cultuurliefhebbers bezocht. Kunstlinie is kunsthal, podium en stadsforum.

Bezoek de locatie website
Philharmonie
Philharmonie

Lange Begijnestraat 11, Haarlem

De Stadsschouwburg en de Philharmonie zijn de twee grootste culturele podia van de stad Haarlem. Wij presenteren een hoogwaardig aanbod aan theater en muziek voor een breed publiek uit Haarlem en omstreken.

Bezoek de locatie website
Goede Rede
Goede Rede

Kerkgracht 60, Almere

Goede Rede is cultureel erfgoed van Almere. Het is een voorbeeld van de nieuwe, multifunctionele en oecumenische, kerkelijke centra in de nieuwe Flevopolder.

Bezoek de locatie website
De nieuwe bibliotheek
De nieuwe bibliotheek

Stadhuisplein 101, Almere

De Nieuwe Bibliotheek, huiskamer van de stad en hartverwarmende plek voor iedereen. Zoek je een fijne plek om even op te warmen, mensen te ontmoeten, te studeren, te werken, een spelletje te doen of een verwarmende kop koffie of thee te drinken? In de bibliotheek ben je altijd welkom!

Bezoek de locatie website

Kaartverkoop

Kaarten voor 2turvenhoog festival koop je online. Kies in de agenda op onze website een voorstelling en klik op de knop TICKETS. Je wordt dan doorgelinkt naar onze webshop of naar het theater dat de ticketing afhandelt.

Iedere bezoeker, ook de allerkleinste, heeft een ticket nodig om een voorstelling te bezoeken. In de kunstinstallaties kan eindeloos ontdekt en gespeeld worden. Deze zijn gratis te bezoeken.

Bekijk kaartverkoop voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!