Internationaal
Rapport Arts & Early Childhood
Rapport Arts & Early Childhood
Kunstenaars
Flevolab Nieuwe Maker - Cox Janssens
Flevolab Nieuwe Maker - Cox Janssens
Nieuwsflits
2turvenhoog festival komt er weer aan!
2turvenhoog festival komt er weer aan!
Publicaties | Festival

2turven in de duinen

In het weekend van 22 en 23 juli 2023 reizen we voor 2turvenhoog in de duinen naar openluchttheater Caprera in Bloemendaal.

Een leuk dagje uit voor de hele familie, midden in de natuur!

Sinds 2021 organiseert 2turvenhoog samen met Openluchttheater Caprera en de Schuur: 2turvenhoog in de duinen! Op 22 en 23 juli zijn in het duinbos en op het toneel zes avontuurlijke voorstellingen te zien voor iedereen van 1 tot 8 jaar en volwassenen. 

Ga mee in de belevingswereld van jonge kinderen

Een unieke kans om je dreumes, peuter, kleuter en/of 7-8 jarige kind, kennis te laten maken met dans, theater en muziek. Alle voor­stel­lingen sluiten perfect aan bij de bele­vings­we­reld van jonge kinderen, zijn uitdagend en verrassend en ook voor volwassenen een ware belevenis. Zo nemen een danseres en een muzikant je mee op reis tijdens Zucht of komen er levenloze voorwerpen tot leven onder begeleiding van live muziek tijdens weg waai wind. In het bos staat de tentoonstelling die samen met het publiek een voorstelling wordt en voor de allerkleinsten is er een theatrale wandeling waar je alles leert over de wolf.

Er is een grote kunstinstallatie waar je in kan spelen en terloops in het bos wordt je verrast door een mini-concertje. Alle randprogrammering is gratis toegankelijk in combinatie met een voorstellingskaartje!

Ben je benieuwd naar het hele programma? Kijk dan even in de agenda! 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!