Internationaal
Rapport Arts & Early Childhood
Rapport Arts & Early Childhood
Kunstenaars
Flevolab Nieuwe Maker - Cox Janssens
Flevolab Nieuwe Maker - Cox Janssens
Nieuwsflits
2turvenhoog festival komt er weer aan!
2turvenhoog festival komt er weer aan!

Floriade

Als onderdeel van de Floriade Expo 2022 presenteert 2turvenhoog de zintuiglijke kunstroute ‘t Trotse Bos.

De natuur geeft de mens van alles, we zijn er onderdeel van, maar hoe verhouden wij ons hiertoe? In ‘t Trotse Bos worden bezoekers uitgenodigd om via de zintuigen te ervaren hoe we onderdeel zijn van het onzichtbare, natuurlijke netwerk.

In opdracht van 2turvenhoog ontwikkelden Bianca Lurvink, Ronald van der Meijs, kunstenaarscollectief de Onkruidenier, Annabel Schouten en Marloeke van der Vlugt vijf site specific kunstinstallaties die de bezoekers op een sensitieve manier laten ervaren hoe zij in relatie staan tot dat wat hen omringt.

Floriade Expo 2022 is een internationale wereldtuinbouwtentoonstelling die van 14 april t/m 9 oktober 2022 wordt gehouden in Almere.

Als onderdeel van de Floriade presenteren jeugdtheatergezelschap BonteHond en 2turvenhoog op kindereiland Utopia het Bos der Verbeelding. Naast ‘t Trotse Bos speelt BonteHond 180 dagen de voorstelling Red de Wereld in het Bostheater.

Meer informatie

De Floriade is een wereldtuinbouwtentoonstelling die sinds 1960 één keer per tien jaar in een Nederlandse plaats wordt gehouden. Deze keer van 14 april t/m 9 oktober 2022.
In Almere

Uitgelicht

De kunstenaars

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!