Nieuwsflits
2turvenhoog festival komt er weer aan!
2turvenhoog festival komt er weer aan!
Nieuwsflits
Professionals 2turvenhoog festival 2024
Professionals 2turvenhoog festival 2024
Nieuwsflits
Crowdfunding jubileumboek
Crowdfunding jubileumboek
Publicaties | Festival | Jong beginnen

24e editie 2turvenhoog festival

Namens iedereen van 2turvenhoog festival bedankt voor het mooie festival!

24e editie 2turvenhoog festival groot succes

De 24e editie was weer een groot succes en we willen jullie bedanken voor jullie komst! We hebben weer mooie voorstellingen gezien, nieuwe mensen ontmoet en hebben genoten tot het laatste moment.

We willen alle makers, professionals, medewerkers en vrijwilligers bedanken die een onderdeel waren van het mooie festival, zonder jullie was dit niet gelukt! We zien jullie graag weer tijdens ons 25-jarig jubileum in 2024 van 1 t/m 7 april in Haarlem en Almere.

Hier een kleine foto impressie om na te genieten tijdens het festival in Haarlem en Almere. Wil je meer zien? Ga dan naar onze facebookpagina!

En kan je niet wachten tot de volgende 2turven? Zet dan 22 en 23 juli dik gedrukt in je agenda; dan reizen we voor 2turvenhoog in de duinen af naar openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Hou onze website en socials goed in de gaten voor het laatste nieuws!

Wil je ons helpen?

We kijken terug op een mooi festival en hopen dat ook jij hebt genoten van de voorstellingen en kunstinstallaties. We zijn heel benieuwd wat je ervan vond! Druk op de knop hieronder om ons te helpen bij het verbeteren van 2turvenhoog. We stellen je mening zeer op prijs!

Zou je een paar minuten van je tijd willen vrijmaken om ons te helpen? We nemen alle antwoorden mee in de voorbereidingen van ons volgende festival. Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!