Internationaal
Rapport Arts & Early Childhood
Rapport Arts & Early Childhood
Kunstenaars
Flevolab Nieuwe Maker - Cox Janssens
Flevolab Nieuwe Maker - Cox Janssens
Nieuwsflits
2turvenhoog festival komt er weer aan!
2turvenhoog festival komt er weer aan!
Events | Jong beginnen

Themabijeenkomst Kunstbeleving voor de allerkleinsten

Vanuit Jong Beginnen Den Haag zal 2turvenhoog aansluiten bij de Themabijeenkomst Kunstbeleving voor de allerkleinsten georganiseerd op 11 oktober 2022 door de Cultuurschakel. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor beleidspedewerkers, pedagogisch coaches, pedagogisch medewerkers en Haagse culturele instellingen met aanbod voor VE-locaties.

Inspiratie en peuterbeleving

sIngrid Wolff, directeur van 2turvenhoog, Ricky Middendorp, directeur van het Laaktheater en Henny van der Zanden, gebiedsmanager van JongLeren, vertellen aan de hand van een interactieve presentatie over hun unieke samenwerking met het project Jong Beginnen.
Na de presentatie zal je zelf ervaren. 

Meet & Greet

Tijdens de Meet & Greet ontmoet je hierna andere medewerkers van kinderopvangorganisaties met een ve-locatie en van Haagse culturele instellingen. Naast een ruime vertegenwoordiging van de kinderopvangorganisaties zijn alle Haagse aanbieders met ve-aanbod deze middag aanwezig.

Subsidieregelingen

Renske Gasper, senior beleidsadviseur Cultuureducatie van de gemeente Den Haag, vertelt hoe Den Haag kiest voor investeren in cultuur voor de allerjongste inwoners van Den Haag. Herma Roos, cultuurcoach VE, vertelt over de huidige stand van zaken omtrent subsidieregelingen. Laurie Mielen, projectleider bij CultuurSchakel, licht toe hoe CultuurSchakel samen met culturele instellingen pedagogisch medewerkers toerust om cultuureducatie in te zetten in de voorschoolse educatie.

Blik op de toekomst

Doormiddel van inspirerende werkvormen halen we wensen en behoeftes bij de deelnemers op. Met de concrete actiepunten die hieruit voortkomen gaan we de komende tijd aan de slag. Om 17:00 proosten we op de toekomst met een borrel.

CultuurSchakel licht toe welke mogelijkheden er zijn voor culturele instellingen en VE-locaties om meer cultuur mogelijk te maken voor de jongste inwoners van Den Haag.

Aanmelden kan via de website van CultuurSchakel.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!